Logo rekeningversturen.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN


Hieronder vindt u veel overzicht van de veel gestelde vragen


Vul uw naam en email adres in, klik op aanvragen en u krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd.
1. Voor ZZP-ers en kleine ondernemers die op een snelle, goedkope en professionele manier hun facturen/rekeningen willen aanmaken en zich geen zorgen willen maken om de opvolging hiervan.
2. Voor uw debiteuren die een eigen toegangscode krijgen en via www.rekeningversturen.nl een
www.rekeningversturen.nl biedt een online oplossing om professionele facturen/rekeningen aan te maken en verzorgt de opvolging daarvan. Daarnaast ontvangt u alerts wanneer bijvoorbeeld een factuur vervalt of uw debiteur een betalingstoezegging heeft gedaan via www.rekeningversturen.nl.
U kunt het met behulp van alerts van www.rekeningversturen.nl zelf uitvoeren of volledig www.rekeningversturen.nl laten verzorgen.
Rekeningversturen.nl maakt gebruik van de Payment Service Provider Sisow. Daar kunt u een account aanvragen en u ontvangt dan een gebruikersnaam (Merchant ID) en een wachtwoord (Merchant Key). Deze gegevens vult u in onder uw account en hiermee maakt u het mogelijk voor uw debiteur om via iDeal te betalen.
Uw debiteur krijgt eigen account gegevens meegestuurd met de factuur, zodat deze kan inloggen op www.rekeningversturen.nl en vervolgens de iDeal betaling rechtstreeks aan u overmaakt.
U wordt dan door Rekeningversturen.nl geïnformeerd dat de betaling heeft plaatsgevonden.
Nee, u heeft altijd en overal toegang tot een eigen beveiligde omgeving binnen www.rekeningversturen.nl zolang u maar beschikt over een internet verbinding.
Nee, de website is volledig “responsive” wat inhoudt dat u ook op uw iPad of tablet een factuur kunt aanmaken. Daarnaast zijn de belangrijkste functionaliteiten zelfs beschikbaar op uw mobiele telefoon.
Vanaf het moment van aanmelden tot het emailen van de factuur/rekening duurt ongeveer 5 minuten.
www.rekeningversturen.nl is volgens de zwaarste normen beveiligd via het SSL-certificaat, net zoals o.a. banken.
Nee, www.rekeningversturen.nl bewaart dagelijks uw gegevens op een back-up server. Wanneer de server niet beschikbaar is, wordt de back-up server geactiveerd.
Om kennis te maken met de voordelen van www.rekeningversturen.nl kunt u de eerste 2 maanden gratis gebruik maken van de website. Daarna variëren de kosten van maximaal €2,50 tot €0,80 per factuur, hoe meer facturen u maakt, hoe goedkoper uw factuur wordt.
Ja, dat kan. U kunt ook instellen dat de factuur naar u zelf wordt verstuurd, waarna u zelf voor de verzending aan uw debiteur zorgdraagt.
Nee, na deze periode kunt u echter zonder een bundel tegoed geen nieuwe facturen meer maken.
Aantal facturen Bedrag excl BTW Per factuur Bedrag incl BTW
10 € 25,00 € 2,50 € 30,25
25 € 56,00 € 2,24 € 67,76
50 € 95,00 € 1,90 € 114,95
100 € 115,00 € 1,15 € 139,15
250 € 200,00 € 0,80 € 242,00